Residentie Gravenhof Azur - Gistel

Res.Gravenhof Azur, NIEUW en UNIEK, bevindt zich op wandelafstand van het winkelcentrum. Het gebouw is ingeplant op de hoek van de Neerhofstraat en de Bruidstraat te Gistel.

Deze naam is alsook niet toevallig gekozen, we opteerden eveneens voor de gekende ‘Azur’ traditie van onze prestigieuze projecten te Middelkerke. Res. Gravenhof Azur wordt, naast Res.Tor Azur te Torhout, ons tweede binnenlands visitekaartje.

Onze traditionele bouwstijl en luxueuze afwerking zijn en blijven onze beste troef !

Denk aan de oude, prachtige voorgevel van het gebouw, deze is beschermd en wordt volledig gerestaureerd. De binnenkant wordt opgebouwd met een aangepaste handvorm gevelsteen. Voor de afwerking kan u vrijblijvend een bezoek brengen aan ons modelappartement of neem een kijkje bij achitectuur en afwerking.

Het exclusieve gebouw bestaat uit 14 woonappartementen, waarvan

  • 2 appartementen met 1 slaapkamer (+/- 70 m2)
  • 10 appartementen met 2 slaapkamers (+/- 80 à 100 m2)
  • 2 appartementen met 3 slaapkamers (+/- 150 m2)
  • 19 ondergrondse garages en 16 kelderbergingen beschikbaar.

Alle eigenaars kunnen beschikken over hun eigen, ondergrondse privégarage annex berging, vandaar brengt een lift u naar uw woonappartement.

Voor wie van het zonnetje houdt, is elk appartement zongericht. Elk appartement beschikt over een ruim terras (diepte 1m50) waar u rustig kunt genieten van een hapje en een drankje en last but not least, een nieuw aangelegde binnentuin met fontein en zitbanken!

Twijfel niet, koop nu uw droom woonappartement in de unieke en klassevolle Res. Gravenhof Azur te Gistel !

 


 

Rechtstreeks van de bouwheer L. Brauwers & C°
© 2020 VABRA Middelkerke - All Rights Reserved - Designed by ©2020 JVWebdesign.be